Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

Proposta d’acció de FundiPau

Deixa un comentari

Els propers dies 6 i 9 d’agost de 2015, commemorarem el 70è aniversari d’uns esdeveniments terribles: el llançament de les bombes atòmiques sobre les ciutats japoneses d’Hiroshima i Nagasaki, l’any 1945. Més de 200.000 persones van morir a l’acte en aquells atacs i centenars de milers més, van resultar ferides i mutilades. Els seus efectes encara perduren avui.

L’any 1968 es va firmar el Tractat de No Proliferació Nuclear (TNP) per tal de garantir que els països amb armes nuclears avancessin cap al desarmament i que els que no en tenien no en desenvolupessin. Malauradament, el TNP no ha assolit els seus objectius.

70 anys després d’Hiroshima i Nagasaki, encara hi ha 15.850 armes nuclears al món, la majoria molt més potents i letals que les que es van llençar aleshores.

 

És per això que la Campanya Internacional per la l’Abolició de les Armes nuclears, de la qual FundiPau som membres, treballem per aconseguir un tractat que les prohibeixi d’una vegada i per sempre.

Però, per fer-ho possible, les organitzacions necessitem el màxim suport dels ciutadans i ciutadanes. I per això us demanem que participeu en l’acció que des de FundiPau durem a terme entre el 6 i el 9 d’agost de 2015.

Es tracta d’aconseguir que el màxim nombre possible de persones es descarreguin un cartell, es facin una foto i la pengin a www.fundipau.org/nuclears/sumat

Aquesta acció se sumarà a la que duran a terme de forma simultània arreu del món milers de persones preocupades per la perillositat i el risc que impliquen les armes nuclears.

Ens ajudeu a fer-ne difusió?

FundiPau (Fundació per la Pau)
Av.Meridiana, 30-32, Escala A, entl. 2a
08018 Barcelona

Telèfon 93 302 51 29
www.fundipau.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s