Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

Continuen les activitats del projecte My Town sobre patrimoni local

Deixa un comentari

Els alumnes i profes dels instituts IES Blas Infante de El Viso del Alcor (Sevilla), IES Diego Torrente de San Clemente (Cuenca), IES IES Bartolome Perez Casas de Lorca (Murcia), IES Alexandre de Riquer de Calaf (Barcelona) i IES Andreu Sempere d’Alcoi (Alacant), escola associada a la xarxaPEA-UNESCO, estem realitzant la quarta visita del projecte My Town del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Podeu seguir les nostres activitats al nostre twinspace d’eTwinning:

https://twinspace.etwinning.net/3881/home

També podeu conèixer la primera ruta que hem creat amb geoaumentaty: la ruta matemàtica d’Alcoi, gràcies a la qual podem conèixer les figures geomètriques que hi ha a edificis emblemàtics de la ciutat d’Alcoi:

https://twinspace.etwinning.net/3881/pages/page/60180

La noticia de la visita dels instituts ha estat recollida al web de l’Ajuntament de Calaf:

L’ajuntament dóna la benvinguda als joves estudiants espanyols que participen al projecte ‘My town’

Dimecres 21/10/2015
L’IES Alexandre de Riquer és l’amfitrió, aquesta setmana, d’una cinquantena d’estudiants d’Alcoi (Alacant), Lorca (Murcia), San Clemente (Cuenca) i El Viso del Alcor (Sevilla), que juntament amb els alumnes calafins participen en el projecte ‘My town’.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és optimitzar les competències lingüístiques dels alumnes dels centres participants i, a la vegada, donar a conèixer els respectius entorns culturals i artístics.

Aquest dilluns 19 d’octubre, dia  de la seva arribada, els alumnes i professors van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde, Jordi Badia, qui va donar-los la benvinguda al poble. Acompanyat dels regidors Teresa Torrijos, Jordi Fitó i Montserrat Isern, Badia els va desitjar una bona estada i els va explicar alguns detalls sobre Calaf, la seva història, el seu patrimoni, les seves tradicions… Després de la rebuda, els joves van anar directament cap a casa de les diverses famílies calafines que els allotjaran durant la setmana. Al llarg d’aquests dies des de l’IES Alexandre de Riquer s’ha organitzat un intens programa lúdic i turístic, perquè els joves aprofitin al màxim la seva estada a la nostra terra. Així, hi ha prevista una visita a Montserrat i una altra a Barcelona, així com un dia sencer per conèixer tots els racons de Calaf, amb sopar de germanor inclòs.

01 Foto grup Ajuntament 19102105

02 Benvinguda alcalde Calaf 19102015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s