Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

El canvi climàtic. De la comunicació a l’acció

Deixa un comentari

Amb motiu de la celebració de la pròxima Cimera del Clima COP21 a París, la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha posat en marxa el Cicle de reflexió i debat davant la Cimera de París, LA MEDITERRÀNIA FRONT AL CANVI CLIMÀTIC . El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), com a centre de referència en educació per a la sostenibilitat a la Comunitat Valenciana, aporta la seua experiència en tres dels debats per a plantejar en aquest cicle la manera de contribuir a millorar la informació i la formació dels ciutadans a través dels professionals de la comunicació, del sector educatiu i de l’educació ambiental.

La taula redona El canvi climàtic. De la comunicació a l’acció , se celebrarà al CEACV el dimarts 24 de novembre a les 16:00h . Els objectius de la trobada són: abordar la comunicació i l’educació sobre el canvi climàtic, des d’un enfocament obert i transversal, com a fenomen complex de conseqüències socials, econòmiques i ambientals, i proporcionar noves ferramentes educatives als diferents professionals que treballen en la comunicació del canvi climàtic; intercanviar experiències sobre projectes de comunicació i educació ambiental en relació amb el canvi climàtic; i donar rellevància i difusió a un esdeveniment de la transcendència de la COP21.

Hem tractat de composar una taula que aporte una visió àmplia i complementària de com abordar l’educació respecte del canvi climàtic des de diferents àmbits, amb representants d’entitats del tercer sector, del sistema educatiu formal, de l’educació ambiental i de l’administració pública:

– Ponents : Loles Sanjuan (professora de filosofia de l’IES Serra Mariola), Sandra Jiménez (tècnica de la Fundació Observatori del Canvi Climàtic de València), Alberto Villalba (empresa d’educació ambiental Calderona Viva), Salva Moncayo (representant de la Plataforma per un nou model energètic), Carles Porcel (consultor expert en formació per a la comunicació) i Sera Huertas (educador del CEACV).

– Presentarà i moderarà : Anna Pons (directora del CEACV).

Podeu consultar el programa complet de les activitats del cicle ací. Hi haurà actes al CEACV (Sagunt), Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, Universitat d’Alacant (Sant Vicent del Rasspeig), Universitat Miguel Hernández (Elx) i Castelló.

Pel contingut de la trobada, seria de molt d’interés poder comptar amb l’assistència de personal docent.

Preguem que confirmeu l’assistència enviant un correu amb el seu nom a ceacv@gva.es amb l’assumpte: Taula redona al ceacv EL CANVI CLIMÀTIC. DE LA COMUNICACIÓ A L’ACCIÓ.

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana vos espera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s