Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

Acte lúdic-educatiu amb motiu del Dia Mundial de la Infància

Deixa un comentari

La Plaça de la Verge va acollir el dissabte 21 de novembre, entre les 11 i les 14 hores, l’acte lúdic-educatiu dirigit a tots xiquets i xiquetes de la ciutat organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Infància. Aquest acte, en el qual van a participar les associacions no governamentals que a València o a nivell internacional treballen en l’àmbit de la infància, tenia per objectiu abordar des d’una perspectiva diferent aqueixa labor que des de diferents sectors socials es realitza per a preservar i defensar els drets dels xiquets.

A aquells adults que van assistir al gran acte lúdic-educatiu promogut des de l’àrea de Desenvolupament Humà se’ls va facilitar informació, tant de la situació de la infància en el món, com del treball que realitzen les ONG´s participants, que són Fundació Anar, Cau d´Infants, Comitè Espanyol d’ACNUR, Amnistia Internacional, Federació de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana, Fundació Educo, Save the Children, Unicef Comitè Comunitat Valenciana, Fanucova i Entreculturas.

Cadascuna d’estes organitzacions va tindre un espai propi on desenvolupar activitats lúdic-educatives sobre els drets de la infància, estructurades entorn d’aspectes com a participació, protecció, desenvolupament i supervivència. Estaven dividides en dos apartats: un per a majors de 6 anys i un altre per a menors de 6 anys.

A més, als adults que van acudir a la Plaça de la Verge se’ls va realitzar una enquesta sobre “Drets de xiquets i xiquets”.

El Colegio Sagrado Corazón Carmelitas de València, escola associada UNESCO, també va participar a l’acte amb més de 20 voluntaris, llegint una alumna del centre part del manifest.

 

20151121_101354

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s