Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

Dia Internacional del Jazz a l’Andreu Sempere

Deixa un comentari

Per commemorar el Dia Internacional del Jazz enguany he proposat a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO dos activitats diferents: per un costat, l’alumnat de 1r d’ESO havia d’esbrinar per què commemorem el Dia Internacional del Jazz i per l’altre, amb l’alumnat de 2n d’ESO, hem realitzat pràctiques d’improvisació.

De la primera de les activitats us oferim la presentació que vam preparar Sergi Coloma, Berta Estrada i Víctor Mellado de 1r d’ESO A i que van exposar a classe.

De la segona activitat us presentem el resultat de les improvisacions realitzades a partir del tema King of Pop. Tot i que hi ha especialistes que consideren que la improvisació no és un aspecte essencial del jazz, nosaltres considerem que la improvisació és un dels seus elements fonamentals com les seues qualitats rítmiques o sonores. Per altra part, també ens interessava mostrar que, tot i que s’afirma habitualment que improvisar és un exercici reservat només als músics més exercitats, es tracta d’una pràctica molt interessant per desenvolupar la creativitat mitjançant el joc.

Grup: 2n d’ESO BA . A la roda d’improvisació toquen, per ordre d’intervenció: Adán Allali, Carla Abad, Nerea Hernández, Cynthia Reig, Álvaro Gallego, Elian Soler, Álvaro Gallego i Elian Soler.
Gravació: 15/04/2016. Aula de música

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s