Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

Presentació de la xarxaPEA-UNESCO a la Primavera Educativa

Deixa un comentari

Miguel Muñoz, coordinador UNESCO del Colegio Sagrado Corazón Carmelitas de València i Jesús Martínez, coordinador autonòmic de la xarxaPEA-UNESCO, han presentat hui a la Primavera Educativa les línies de treball de la xarxa PEA-UNESCO.

La xerrada s’ha realitzat a les 10 h. del matí a la zona de l’Albereda-Pont de les Flors i ha comptat amb la presència de José Manuel Gironés, president del Centre UNESCO València Mediterrani que, a més, ha adreçat unes paraules al públic assistent a l’acte.

La jornada ha resultat molt profitosa i ha contribuït a donar difusió de les activitats que es realitzen a favor d’una educació de qualitat en el marc de les escoles associades de la Comunitat Valenciana.

Agraïm a les nostres companyes de la Alianza de Asociaciones Comenius de la Comunidad Valenciana y Murcia ((IES Salvador Gadea, Aldaia; IES La Creueta, Onil; IES Isabel de Villena, València; Colegio Hernández, Villanueva de Castellón; CEIP Vil·la Romana, Catarroja; Colegio María Inmaculada, Águilas; IES Floridablanca, Múrcia; Escolapias, València; CEIP Cervantes, Algemesí; IES Broch i Llop, Vila-real), la seua exposició i el seu interés.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s