Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

La Diputació coŀlabora en la consolidació de València com a capital de la Ruta de la Seda

Deixa un comentari

  • La Diputació, la Generalitat, l’Ajuntament i altres entitats valencianes coŀlaboren en accions promocionals, que començaran el pròxim mes de juny
  • Maria Josep Amigó ha avançat l’estrena mundial d’un concert en la Llonja de València amb la banda de músics de Llíria i l’Orfeó Universitari
04/05/2016

La Diputació ha subscrit aquest matí un conveni de coŀlaboració amb la Generalitat i altres entitats valencianes per a assessorar-se i fer actuacions conjuntes en el desenvolupament de la Ruta de la Seda.

La vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó ha anunciat que la institució provincial ha decidit donar el primer pas en els actes que començaran el pròxim mes de juny coŀlaborant amb l’estrena de la Novena Simfonia de Beethoven en la Llonja de València.

La interpretació d’aquesta obra, a càrrec de la banda de músics professionals de Llíria, l’Orfeó Universitari, els barítons Albert Montserrat i José Antonio López, la mezzosoprano Marina Rodríguez-Cusí i la soprano Isabel Monar suposa l’estrena mundial de la transcripció del músic i compositor llirià Juan Vicente Mas Quiles.

Aquest acte, al qual han assistit els representants de la Conselleria de Cultura, l’Ajuntament de València, la Diputació de València, la Universitat de València, el centre UNESCO València, el Coŀlegi d’Art Major de la Seda i la Cambra de Comerç significa per a Amigó un fet rellevant, ja que «la cogobernació entre administracions és important per a fer coses importants per a València».

La vicepresidenta s’ha mostrat iŀlusionada per presentar en un edifici tan emblemàtic com la Llonja el concert de Beethoven per a banda i coŀlaborar perquè «la Ruta de la Seda cal posar-la en valor i fer-la a conéixer a la ciutadania».

A més, Maria Josep Amigó ha dit que «la Diputació considera que ha de treballar amb la resta d’administracions per a posar en valor la nostra ciutat, els nostres pobles i les nostres comarques, com és la nostra obligació».

Pròximes actuacions

Durant el mes de juny se celebraran activitats entorn de la Ruta, que tindran lloc en la Llonja, eix de la Ruta de la Seda, com la Multaqa de les Tres Cultures, organitzada pel Centre Unesco València, del 8 al 12 de juny amb el lema «Calma i pau».

MULTAQA OK.indd

La Llonja acollirà també la presentació d’una nova marca de la seda. S’ha organitzat un fòrum de la càtedra xinesa dirigit als empresaris i a explotar les possibilitats econòmiques de la Comunitat Valenciana. Es presentarà un CD amb el títol Mar de seda, de l’associació d’empresaris hostalers, i el 4 de juny, el concert de la Novena Simfonia de Beethoven, a càrrec de la banda de Llíria amb la coŀlaboració de la Diputació.

+ INFO

http://www.dival.es/sala-prensa/content/la-diputacio-collabora-en-la-consolidacio-de-valencia-com-capital-de-la-ruta-de-la-seda

http://www.unescovalencia.org/

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s