Escoles Valencianes Associades

El blog de la xarxa PEA-UNESCO a la Comunitat Valenciana

30 estudiants de Batoi faran pràctiques laborals en l’estranger

Deixa un comentari

Escrit per Lirios Silvestre

Font: http://www.aramultimedia.com/ca/educaciO/30_estudiants_de_batoi_faran_practiques_laborals_en_l_estranger-24867.html

Són dels cicles de perruqueria, restauració i cuina, i al llarg de cinc setmanes treballaran per a empreses d’Itàlia, Irlanda i França

Es tracta d’un projecte Erasmus+ peculiar, propi del CIP FP Batoi, on la finalitat no és estudiar o anar a un institut, sinó posar en pràctica tot l’aprés i conéixer de primera mà com es treballa en empreses d’altres països. Així, 30 alumnes dels cicles de perruqueria, cuina i restauració viatjaran a diverses poblacions d’Itàlia, Irlanda i França, on estaran cinc setmanes fent pràctiques laborals en empreses.

Dos professors del centre acompanyaran als alumnes els primers dies i els últims, per tal d’ajudar en els tràmits burocràtics i en la instal·lació. El projecte Erasmus inclou no sols les pràctiques laborals en empreses que tenen convenis amb el CIP FP Batoi, sinó també l’estada al país acollidor.

Els/Les alumnes dels graus mitjans que han obtés una beca Erasmus+, han sigut rebuts pel Regidor d’Educació d’Alcoi, Albert Belda. L’event ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Alcoi i ha servit per a desitjar-los sort en la seua experiència europea. El nostre sotsdirector, José María Guarinos, els ha acompanyat..

En total son 26 alumnes que aniran a tres països europeus diferents: Irlanda, Italia i França. Van a realitzar una part de les seues FCT’s (en concret 5 setmanes) en diferents empreses dins les seues especialitats professionals.

Aquestes mobilitats s’emmarquen dins dels projectes Erasmus+ del CIPFP Batoi: Cuidando y embelleciendo Europa i Mirando a Europa+.

Des del Centre, continuem treballant per a generar noves oportunitas i experiències per als nostres alumnes.

Molta sort a tots/es i a gaudir d’aquesta experiència única Eramus!!!

unnamed

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s